Cryolipolyse

Cryolipolyse

Tijdens de Cryolipolyse behandeling wordt het vet plaatselijk bevroren, wat vervolgens op een natuurlijke manier door het lichaam zal worden afgevoerd. Geen naalden, geen speciaal dieet, geen operatie en bovenal geen hersteltijd!

Het onderliggende vetweefsel in het behandelgebied wordt heel nauwkeurig gekoeld met een non- invasieve behandelkop, welke het oppervlakte huidweefsel niet aantast. Wanneer vetcellen worden blootgesteld aan extreme kou wordt een natuurlijk verwijderingsproces van de vetcel in gang gezet en dit zal de vetlaag geleidelijk dunner maken. Door het verminderen van het aantal vetcellen is het resultaat een zichtbare vermindering van vetophopingen.

Gemiddeld geeft elke  Cryolipolyse behandeling een vetreductie van 20% in de behandelde gebieden. Over het algemeen is men na 3 behandelingen tevreden met het gerealiseerde resultaat. Tussen deze opeenvolgende Cryolipolyse behandelingen ligt een periode van gemiddeld acht tot twaalf weken. De resultaten zullen na een periode van twee tot drie maanden zichtbaar zijn.

Door middel van het initieel verwarmen van de huid wordt het vet als het ware losgeweekt. Hierdoor kan er tijdens het koelingsproces meer vet worden behandeld doordat er een grotere opname door middel van vacuüm mogelijk is van huid met vetcellen.

Omdat de Cryolipolyse behandeling een non- invasieve behadeling is kunnen direct na de cryolipolyse behandeling de dagelijkse activiteiten weer opgepakt worden zoals werk en sport. De Cryolipolyse behandeling duurt ongeveer 1 uur en kan gemakkelijk tijdens de lunchpauze of op een ander handig moment op de dag worden ingepland.

Hoe het voelt?

Tijdens de Cryolipolyse behandeling wordt een MedCos Cosbeau Natural Silk Antifreeze Mask op het te behandelen gebied geplaatst, waarna de huid met een MedCos behandelkop vacuüm wordt gezogen. Tijdens de cryolipolyse behandeling kan men een trekkend gevoel ervaren. Het doelgebied wordt daarna gericht gekoeld, dit zal in het begin erg koud aanvoelen maar dit zal binnen de eerste tien minuten van de cryolipolyse behandeling verdwijnen en overgaan in een gevoelloosheid. Veel mensen gaan tijdens de sessie een boek lezen of internetten.

Wanneer zijn de resultaten zichtbaar?

Al drie weken na de Cryolipolyse behandeling zijn de eerste resultaten zichtbaar en na twee maanden zal zeker een significant verschil te constateren zijn. Het lichaam blijft nog vier tot zes maanden na de cryolipolyse behandeling doorgaan met het afvoeren van de afgebroken vetcellen.

Is de cryolipolyse behandeling voor iedereen geschikt?

De Cryolipolyse behandeling is na genoeg voor iedereen geschikt. Zelfs voor fanatieke sporters die vet op bepaalde probleemzones niet weg krijgen. Het is alleen niet een techniek die gebruikt kan worden bij iedereen met overgewicht. Gemiddeld genomen geldt een maximum BMI van 30.

Hoe kan het resultaat verhoogd worden?

 • Gebruik het MedCos Cosbeau Slimming serum thuis, deze heeft een vetafbrekende werking.
 • Gewichtstoename zal het resultaat van de cryolipolyse behandeling nadelig beïnvloeden. Het volgen van een gezond dieet en regelmatig sporten zal een positief effect op de behandeling hebben.
 • De Cryolipolyse behandeling verwijderd de vetcellen van het behandelde gebied. Als u meer calorieën tot u neemt dan u verbruikt en daarnaast weinig tot geen beweging heeft zullen de extra calorieën die u tot zich neemt weer worden omgezet in vetcellen die zich op andere plaatsen op uw lichaam zullen vestigen.
 • Dit is het perfecte moment om uw eet- en beweging gewoontes onder de loep te nemen en hier een positieve wending aan te geven om het resultaat van de cryolipolyse behandeling te optimaliseren.
 • Vermijd het gebruik van ontsteking remmende medicatie zoals ibuprofen, naproxen en celebrex tot 6 weken na de cryolipolyse behandeling. De reactie van ontstekingsremmers op uw lichaam zal het proces van het verwijderen van dode vetcellen vertragen.
 

Voordelen:

 • Geen operatieve ingreep, dus ook geen herstelperiode;
 • Er worden geen naalden gebruikt;
 • Er hoeft geen apart dieet gevolgd te worden;
 • Zelfs mogelijk tijdens uw lunchpauze;
 • Met een kuur van drie behandelingen wordt al een fantastisch zichtbaar resultaat geleverd;
 • Er kunnen 4 plaatsingen tegelijk uitgevoerd worden waardoor duo behandelingen mogelijk zijn;
 • Door het doelgericht verwarmen en koelen wordt het vet optimaal geraakt;
 • De behandeling is medisch verantwoord en wetenschappelijk onderbouwd;
 • En het allerbelangrijkste: het vet blijft weg.

 

 

NA JE 19E LEVENSJAAR MAAK JE GEEN VETCELLEN MEER AAN, BEVROREN VETCELLEN KOMEN DUS NIET MEER TERUG 


RESULTATEN
Op deze pagina heb je al wat before en after foto’s gezien met super mooie resultaten! Het bewijs dus dat het echt werkt. 

De behandeling met de Body Wizard Duo duurt 60 minuten en geeft een blijvend resultaat. Het resultaat kunnen we na enkele weken al meten. Het uiteindelijke resultaat ga je na 12 tot 16 weken zien. Het lichaam blijft echter nog 4 tot 6 maanden na de behandeling doorgaan met afvoeren van de afgebroken vetcellen.

DE VOORDELEN
Het verbetert de doorbloeding gevolgd door de verwijdering van vetcellen
Het verwijdert cellulite
Het vermindert de vetcellen ter plekke
Het zorgt voor het shapen van jouw lichaam

ZONES
Bij cryolipolyse spreken we over zones. Een zone is je buik, benen, armen, billen etc. Per zone kan/kunnen er 1 of meerde koppen geplaatst worden. Wil je centimeters verliezen boven en onder je navel? Dan plaatsen we 2 koppen. Ook op benen of armen gebruiken we 2 koppen. Wil alleen het gebied onder of boven je navel shapen, dan plaatsen we 1 kop.

PRIJS LOSSE BEHANDELINGEN
Prijs per kop is € 175,-

BOEK JE EEN KUUR VAN 3 BEHANDELINGEN DAN BETAAL JE 98,- PER KOP, PER BEHANDELING
1 kop | € 294,-
2 koppen | € 588,-