Cryolipolyse

Cryolipolyse is een veilige manier om hardnekkig vet te verwijderen door de bevriezing van vetcellen. Na het bevriezen van de vetcellen worden deze op een natuurlijke wijze afgevoerd door het lichaam. Met cryolipolyse bereik je zonder operatie een zichtbaar blijvend resultaat.

Screenshot

Stap 1

HET CRYOLIPOLYSE BEHANDELPLAN

Tijdens de eerste intake bepaalt onze specialist of de Cryolipolyse-methode voor jou geschikt is. Cryolipolyse behandelt de vetcellen die tussen de opperhuid en de spieren liggen. Cryolipolyse is niet geschikt om visceraal vet (orgaanvet) te behandelen. Dit vet is alleen te verminderen door veel lichaamsbeweging en een gezonde voeding.
Samen met onze Cryolipolyse specialist stellen we een persoonlijk behandelplan voor je op. Hierin staat precies vermeld welke plaatsen op jouw lichaam behandeld kunnen worden met Cryolipolyse en wat de uiteindelijke kosten zijn.

Stap 2

HET AANBRENGEN VAN DE APPLICATOR

Voorafgaand aan de cryolipolyse behandeling markeren we de plekken die behandeld gaan worden met een speciale huidstift. Daarna plaatsen we de applicator op het te behandelen gebied. Door middel van een sterk vacuüm wordt de huid, inclusief de onderhuidse vetlaag, in de applicator gezogen waarna het koelen (cryolipolyse) begint. Tijdens de behandeling kun je gerust een tijdschrift lezen, je mail checken of gewoon even heerlijk relaxen.

Stap 3

HET KOELEN VAN DE VETCELLEN

Gedurende 35 minuten worden de vetcellen in de applicator gekoeld met een temperatuur van -11 graden. De vetcellen zelf bereiken hierdoor een temperatuur van 2 tot 4 graden. Dit proces heet cryolipolyse. Na 35 minuten wordt de applicator van het lichaam afgehaald en wordt het behandelde gebied twee minuten lang intensief gemasseerd. De huid kan een rode kleur hebben. Dit verdwijnt vaak binnen een half uur.

Stap 4

DE NATUURLIJKE AFVOER VAN DE VETCELLEN

Na de Cryolipolyse-behandeling worden de vetcellen door je lichaam gezien als afwijkend en sterven af. Dit proces heet apoptose. De afgebroken vetcellen worden gedurende 8 tot 12 weken na je behandeling op een natuurlijke wijze opgeruimd en afgevoerd. Hierin verschilt Cryolipolyse van liposuctie waarbij de vetcellen op een niet natuurlijke manier worden verwijderd. Eenmaal verwijderde vetcellen keren niet meer terug.

Stap 5

ZICHTBAAR RESULTAAT

Minimaal 8 weken na je Cryolipolyse-behandeling worden de eerste resultaten zichtbaar. Het proces van afvoeren gaat door tot 16 weken na onze behandeling. Doordat het proces zo geleidelijk verloopt, heeft je huid ook de mogelijkheid zich aan de nieuwe situatie aan te passen en langzaam mee terug te bewegen.

Stap 6

WENNEN AAN JE NIEUWE LOOK

Tijdens de controleafspraak, die plaatsvindt rond 12 weken na de behandeling, maken wij wederom foto’s. Samen bekijken we de foto’s van voor en na de Cryolipolyse-behandeling en bespreken we het resultaat. Soms is het even wennen aan je nieuwe, slankere look

Voor & Na

Behandel Zones

Bij cryolipolyse spreken we over zones. Een zone is je buik, benen, armen, billen etc. Per zone kan/kunnen er 1 of meerde koppen geplaatst worden. Wil je centimeters verliezen boven en onder je navel? Dan plaatsen we 2 koppen. Ook op benen of armen gebruiken we 2 koppen. Wil alleen het gebied onder of boven je navel shapen, dan plaatsen we 1 kop.

Orofluido

Herstel je haar in 4 minuten!