Schoonheidsbehandelingen

Cavitatie Peeling

Cavitatie peeling is een huidbehandeling, uitgevoerd met behulp van echografie. Het is een moderne methode en een alternatief voor de traditionele reiniging van de huid. Het maakt onmiddellijk de poriën vrij van dode cellen, overmatige talg, bacteriën, giftige stoffen en cosmetische resten, waardoor de huid schoon en glad wordt. Met dit apparaat kan de huid worden voorbereid op andere aanverwante behandelingen die een heldere huid nodig hebben. Het kan ook worden gebruikt om een cosmetisch preparaat aan te brengen dat is bedoeld voor dit soort introductie op de huid, waardoor ze beter worden opgenomen.

Naaldvrije Mesotherapie

Mesotherapie zonder naald is momenteel het populairste alternatief tot invasieve injectie schoonheid. Het heeft dezelfde voordelen als meer invasieve technieken, maar is pijnloos, niet-kneuzend, natuurlijk en veilig. Mesotherapie zonder naald heeft geen bijwerkingen, is geschikt voor alle huidtypen. Het apparaat maakt gebruik van bijbehorende stimuluspuls ultrasone golf en wisselstroom van variabele vormen.

Jet Peeling

Een van de nieuwste meest populaire behandeling die gekozen wordt. Het geeft fantastische zichtbare resultaten die door de patiënt kunnen worden gevoeld. Een van de grootste voordelen van JET PEELING is dat de behandeling vrijwel geen contra-indicaties heeft. De behandeling bestaat uit intensieve schilfers van dode huidcellen. Het is milder en aangenamer dan microdermabrasie, het bestaat niet uit mechanische slijtage van de opperhuid, zuigkracht of kristallen, die huidirritatie en roodheid kunnen veroorzaken. Mijn apparaat is een nieuw en uniek op de cosmetische markt. Combinatie van functionaliteit en effectiviteit met cos-medico kwaliteitsnormen zorgt ervoor dat de kwaliteit van het werk bovenaan staat. 

Radiofrequentie Treatment

Radiofrequentie is een lichaamscontourtechnologie die RF-golflengten gebruikt om de huid strakker te maken, de collageen- en elastineproductie te stimuleren, vet te verwijderen of cellulitis te verminderen. Het is de nieuwste radiofrequentietechnologie van de derde generatie en het is het snelste en veiligste radiofrequentiesysteem op de markt, effectief voor het behandelen van alle soorten huid. 

Microdermabrasie Treatment

Deze behandeling helpt fijne lijntjes en rimpels te verminderen en stimuleert tegelijkertijd regenereer nieuwe cel. Het is een niet-chemische, niet-invasieve huidverjongingstechniek die wordt gebruikt om de textuur en het uiterlijk van de huid te verbeteren, manieren om oppervlakkige huidvlekken te genezen, gevolgd door trauma, veroudering of langdurige blootstelling aan de zon.

Ultrasound Liposuction

Ultrasound Liposuctie behoort tot een nieuwe golf van niet-invasieve cosmetische procedures die zich richt op de hardnekkige vettige gebieden die geen enkele hoeveelheid dieet en lichaamsbeweging kan verwijderen. De ultrasone golf stimuleert ook huidweefsel en verbetert de permeabiliteit van het membraan om collageen opnieuw op te bouwen. Vermindering van rimpels en cellulitis verschijnen op de buik, dijen, taille, heupen en armen.

Anti Cellulite Treatment

Anti cellulite treatment is een vacuümmassage voor het lichaam. Is ook wel bekend onder de naam “endermologie”. Op basis van mijn ervaring kunnen we zeggen dat dit een van de beste manieren is om de eliminatie van cellulitis te ondersteunen. In combinatie met Ultrasound Liposuctie kunnen de effecten zelfs voor pessimisten indrukwekkend zijn. 

Behandeling met softTOUCH IPL

Naast een gezichtsverzorgende Detox mask van 21- Trans Dermal kan ik acne ook behandelen met lichttherapie. Met de Soft Touch IPL kunnen vele vormen van acne effectief worden bestreden. Tijdens de behandeling neemt de huid gepulseerd licht van de Sorf Touch IPL op en zet deze om in warmte. Door het licht van de Soft Touch IPL op de huid te richten, wordt de huidbacterie P. Acnes vernietigd. Deze bacterie is met name verantwoordelijk voor het ontstaan van acne. De huid zal tot rust komen en de acne zal zienderogen verminderen. Belangrijk is te weten dat ik niet iedere vorm kan behandelen en dat er na een succesvolle behandeling altijd weer acne kan ontstaan.

Behandelplan

Om het juiste effect te bereiken wordt de behandeling als kuur aangeboden. Een behandeling duurt ongeveer 10-15 minuten en tussen opeenvolgende behandelingen ligt doorgaans een periode van 2 weken. Afhankelijk van de ernst, bepaal ik bij aanvang hoeveel behandelingen nodig zijn en welke frequentie het meest optimale resultaat geeft. Dit kan ook vaker dan 1 keer per 2 weken zijn. Dit is onder meer afhankelijk van de locatie en de ernst van de acne. Doorgaans is een kuur van 8 behandelingen nodig voor het gewenste effect.

Pigmentvlekken verwijderen

Pigmentvlekken zijn onregelmatige bruine verkleuringen van de huid. Pigmentvlekken kunnen op elke plek van het lichaam ontstaan. Je ziet ze met name op de rug van de handen en in het gezicht.

Wat is de oorzaak van pigmentvlekken?

Pigmentvlekken ontstaan door een ophoping van pigment. Pigment is in feite een kleurstof, melanine, die wordt aangemaakt door de pigmentcellen in de opperhuid. Veel voorkomende oorzaken zijn:

  • Zonlicht. Bij een teveel aan zonlicht kunnen de pigmentcellen in de war raken. De in de war geraakte pigmentcellen zorgen voor een ophoping van pigment.
  • Leeftijd. Een andere oorzaak voor pigmentvlekken is leeftijd. Dat wordt ook wel ouderdomsvlekken genoemd.
  • Zwangerschap. Onder invloed van hormoonschommelingen kunnen zwangere vrouwen te maken krijgen met overmatige pigmentvorming. Dit wordt zwangerschapsmasker genoemd.
  • Andere oorzaken. Pigmentophopingen kunnen ook ontstaan door het gebruik van medicijnen, wondjes, huidirritatie, acne, eczeem en littekens.
De waardering van hairinvasion.nl/winkel/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.0/10 gebaseerd op 30 reviews.