Micro Haar Pigmentatie

MICRO HAAR PIGMENTATIE

Micro Haar Pigmentatie (MHP) of in het Engels Scalp Micro Pigmentation (SMP) biedt gegarandeerd een permanente oplossing bij haarverlies. Deze niet-chirurgische behandeling creëert een haar-illusie door middel van pigmenten die met een flinterdunne naald in de huid worden gebracht. Op deze manier wordt haaruitval en kaalheid gecamoufleerd met als resultaat volledige dichtheid bij een geschoren kapsel.

Het word beschouwd als de beste behandeling van zijn soort die vandaag beschikbaar is om het haar voller te doen laten lijken,  kaalheid te camoufleren, littekens na haartransplantatie onzichtbaar te maken en de meest realistische illusie van het haar mogelijk te maken.

De behandeling wordt toegepast bij een geschoren kapsel (shaven-look). De pigmenten worden met zorg gekozen en afgestemd op jouw type huid en haarkleur. Bij Hair Invasion garandeer ik dat het behandelde gebied onzichtbaar aansluit op je echte haar, bij 0.5 millimeter. Ik streef naar een natuurlijk resultaat en haarlijn.

MICRO PIGMENTATIE EN HAAR TRANSPLANTATIE

De combinatie van een MHP met een FUE haartransplantatie wordt steeds vaker toegepast en is zeer succesvol gebleken. Wanneer je al één of meerdere haartransplantaties hebt gehad kan door middel van MHP een hogere visuele dichtheid bereikt worden, waarbij ook de textuur van echte haren aanwezig is. Ideaal voor mensen met een beperkt donorgebied.

LITTEKEN CAMOUFLAGE

Littekens die zijn ontstaan na een haartransplantatie kunnen door mij gecamoufleerd worden. In combinatie met MHP worden deze min of meer voor het oog onzichtbaar gemaakt. Deze methode kan toegepast worden bij zowel FUT litteken als FUE littekens.

Er worden pigmenten gecombineerd die perfect aansluiten bij de natuurlijke huids- en haarkleur om te camoufleren en nagenoeg echte haarfollikels te creëren.

Voor een FUT litteken zijn er altijd 3 behandelingen nodig, voor littekens in het FUE gebied kunnen dit er 2 á 3 zijn. Deze zullen met tussenpozen van 4 weken plaats vinden zodat de huid goed kan herstellen na iedere behandeling. Op deze manier kan er ook zo gedetailleerd mogelijk gewerkt worden.

Voorbeelden

De waardering van hairinvasion.nl/winkel/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.0/10 gebaseerd op 30 reviews.