Ons Team

close-up-portrait-of-beautiful-woman-with-bright-make-up-1.jpg

“Wij zijn diep gepassioneerd om mannen en vrouwen zich van binnen en van buiten stralend en stralend te laten voelen. Elk van de behandelingen is ontworpen om de huid & haar op natuurlijke wijze te verbeteren, en wij zijn een voorstander van zeer gepersonaliseerde, intieme behandelingen om de individuele huid & haarproblemen van elke cliënt aan te pakken. Wij zijn toegewijd aan training om toonaangevend te blijven in de industrie op het gebied van de beste technieken en ingrediënten om onze klanten een optimale gezondheid en een stralende huid en gezond haar te bieden. ”

Sander

Eigenaar van Hair Invasion

Life is more beautiful when you meet the right hairdresser

 • Knippen
 • Stylen
 • Balayage
 • Highlights
 • Hair extensions
 • Make-up

Oksana

Eigenaar van OG Beauty Invasion

I Never dreamed about success. I work for it.

 

 • Tanden bleken
 • Cryolipolyse
 • Spray tanning
 • Huidverbetering
 • IPL Permanent ontharen
 • Pedicure
Video afspelen

Quality Services

Wij wijden ons aan uw behandelingen en zorgen ervoor dat uw reis met ons de allerbeste is. Wij streven ernaar om de grootst mogelijke resultaten te bereiken en ervoor te zorgen dat geen enkele steen onberoerd blijft.

Excellence

Onze behandelaars bieden alleen behandelingen van de hoogste kwaliteit, waarbij aandacht wordt besteed aan alle details.

Personal Service

We begrijpen dat iedereen anders is, daarom stemmen we behandelingen en advies altijd specifiek op u af, waarbij we rekening houden met uw behoeften.

glamour-portrait-of-beautiful-woman-model-with-fresh-daily-makeup-and-romantic-wavy-hairstyle-1.jpg

25 years of Experience

Geïnspireerd en ontwikkeld met liefde, kunstenaarschap en schoonheid in gedachten voor alle klanten. Ons doel is om een ​​luxe ervaring te bieden in een gastvrije sfeer, waar klanten enthousiast binnenkomen en zich op hun best voelen.

What our Clients say

Deze kapper “Sander weet wat hij doet. Zijn uitleg over wat hij gaat doen, is duidelijk .De gezelligheid, zijn humor, zijn vak kennis zijn top, je gaat met een gelukkig gevoel de zaak uit.

beauty-woman-face-portrait-beautiful-model-girl-with-perfect-fresh-clean-skin.jpg
Laura

Sander is een uitstekende kapper. Prachtige salon en weer piekfijn geknipt tot snel. En bedankt voor de heerlijke koffie.

 

portrait-of-male-model-wearing-sunglasses.jpg
Quintijn

Google Reviews

Martina Andrusic
Martina Andrusic
2024-06-01
Ik heb bij Sander mijn haar geknipt en geverfd en wauw. Wat betreft verven: hij is heel eerlijk over wat wel en niet kan en geeft een realistisch zicht. Hij heeft de subtiele kenmerken uit mijn wensen eruit gehaald en die heb ik tot mijn (positieve) verbazing teruggezien in het eindresultaat. Met het knippen heeft hij rekening gehouden met mijn natuurlijke haarpatroon (krullen) en het geknipt dat het beter uitkomt, maar de kapsel ziet er ook fantastisch uit als ik het föhn of stijl. All in all, top ervaring bij een top kapper en persoon ♡
Nel Rond
Nel Rond
2024-04-23
Goed knip werk,!!! Mooie haarkleur. Dik tevreden.
Jessica Reynders
Jessica Reynders
2024-04-08
Hele lijn van Mr Smith besteld en kreeg er een masker gratis bij! Echt top.
Just Me
Just Me
2024-04-08
Ik ben al jaren een trouwe klant bij Hairinvasion. De afgelopen periode diverse kapsalons geprobeerd op loopafstand. Of zelf aan de slag gegaan. Ik kan maar 1 conclusie trekken: Sander is de enige kapper die van mij carte blance krijgt qua kleur en lengte. Hij houd altijd rekening met mijn wensen en het eindresultaat is altijd verbluffend. Prachtig glanzend en gezond resultaat. Hij kent mijn haar beter dan ik en doet het beter dan kapsalons die het driedubbele vragen. Ik ken niemand die anders over hem denkt!
Silvana Blokdijk
Silvana Blokdijk
2024-03-14
Vandaag bij Sander geweest , n geweldige kleur weer door de verf van Sassoon. Maar door de master gemaakt. Sander wat ben ik blij. De top kapper van Zuid Holland . Silvana
Erina Berkman
Erina Berkman
2024-03-07
Vriendelijk en vakkundig geholpen, blij! Met mooi nieuw haar de lente in 🔆
Yvonne vd vorm
Yvonne vd vorm
2024-02-18
Sinds kort kom ik bij sander. Super!! Knippen en m'n kleur ...precies wat ik wil.
Kelly De Jong
Kelly De Jong
2024-02-11
Heb een heerlijke gezichtbehandeling cadeau gehad voor mijn verjaardag. De massage was heel ontspannend en mijn huid ziet er goed uit. Een aanrader! Dankjewel Sander!

BIOMIMETIC HAIRSCIENCE

Herstel je haar in 4 minuten!