Tape extensions

TAPE HAAREXTENSIONS: HAARVERLENGING OF VOLUMEBEHANDELING?

Wanneer u tape extensions wilt laten zetten zijn er twee mogelijkheden. U kunt meer volume creëren door tape extensions toe te voegen aan het haar, voor een mooi vol effect. Daarnaast kunnen tape hairextensions het haar ook verlengen. Hiermee wordt er meteen meer volume toegevoegd aan het haar.

VOLUMEBEHANDELING MET TAPE HAIREXTENSIONS

Wanneer u meer volume in het haar wilt creëren, is hairextensions laten zetten de ideale oplossing. Er worden dan tape extensions in uw eigen haarlengte toegevoegd aan uw natuurlijke haar zodat u meer haar en dus een voller kapsel krijgt. Bij een volume behandeling heeft u aan een minimum aantal tape extensions al een prachtig resultaat. Wanneer u het haar wilt verlengen heeft u meer tape extensions nodig dan bij een volume behandeling. Een volumebehandeling maakt het haar voller maar niet langer, een haarverlening maakt het haar langer maar ook meteen mooi vol.

HAARVERLENGING BIJ HAIR INVASION

Een haarverlening is de ideale oplossing om het haar langer te maken. Aangezien het haar vaak langzaam groeit duurt het lang voordat u de gewenste haarlengte bereikt. Tape hairextensions laten zetten is in dit geval de ideale oplossing aangezien u meteen het gewenste resultaat kunt bereiken. Bij een haarverlenging zijn er meer tape extensions nodig dan bij een volumebehandeling. Bij de verlenging van het haar is het namelijk belangrijk dat het haar dat onder uw eigen haarlengte uitkomt perfect aansluit en er geen losse lokken te zien zijn. Ik plaats bij u enkel tape hairextensions van hoge kwaliteit, die gemaakt zijn van 100% echt haar met originele schubbenlaag die in dezelfde richting liggen. Dit geeft een mooi natuurlijk resultaat waarbij de extensions nauwelijks van uw eigen haar te onderscheiden zijn. Hierdoor kan het haar ook gewoon worden behandeld zoals u gewend bent. U kunt de extensions gewoon wassen en ik kan het voor u knippen en zelfs kleuren. Ook kunt u gewoon een stijltang en krultang gebruiken om uw haar te stylen. Ik voorzie u van de juiste tape hairextensions in de juiste tinten die bij uw natuurlijke haarkleur aansluiten.

De waardering van hairinvasion.nl/winkel/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.0/10 gebaseerd op 30 reviews.