IPL definitieve ontharing

IPL definitief ontharen

SoftTOUCH IPL (Intens Pulse Light) is dé oplossing voor definitief ontharen. U voorkomt hiermee ingegroeide haartjes op de oksels, benen en bikinilijn. Maar natuurlijk ook op andere delen van het lichaam. En dit zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over stoppeltjes.  

Werking softtouch IPL

Via het IPL licht wordt warmte opgewekt in de haarstamcellen en haarzakjes. Het pigment (melanine) zorgt ervoor dat licht naar de haarwortel wordt geleid. De haarzakjes en haarstamcellen worden vernietigd. Hierdoor kan op die plek geen haartje meer worden geproduceerd. Alleen haarwortels met voldoende pigment zullen gemakkelijk vernietigd worden. Wanneer u donkere haren op een lichte huid heeft zal IPL het beste resultaat opleveren.

Aantal behandelingen

Om de reductie van de haren voor 80 tot 90% tegen te gaan zijn er gemiddeld 8 behandelingen nodig. Dit iedere keer met een onderbreking van 6 tot 12 weken. Het is raadzaam om 1 of 2 onderhoudsbehandelingen voor definitief ontharen te ondergaan om het optimale resultaat te behouden.

Voordelen softtouch IPL

  • Nagenoeg pijnloos door de unieke koeling van het systeem.
  • Behandeltijd tot wel 75% korter in vergelijking met andere definitieve ontharingssystemen. Dit vanwege de hoge flitssnelheden en het grote behandeloppervlak van 10 cm2.
  • Ik ben opgeleid en gecertificeerd door SoftTOUCH. Daardoor heeft u de zekerheid op een professionele, veilige en efficiënte behandeling voor definitief ontharen.

Zonlicht of zonnebankbezoek voor een IPL behandeling

Dit raad ik af, omdat IPL immers het beste resultaat geeft op een lichte huid. Mocht u echter toch met zonlicht in aanraking komen, zorg dan voor bedekking en smeer een hoge factor (30+) op uw huid. Hair Invasion zal een gebruinde huid niet behandelen.

Gratis intake

Maak nu vrijblijvend een afspraak voor een gratis intake Hair Invasion. U krijgt dan een persoonlijk advies en de benodigde informatie over definitieve ontharing en SoftTOUCH IPL.

maak een afspraak voor een gratis intake bij Hair Invasion 06-24291873

De waardering van hairinvasion.nl/winkel/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.0/10 gebaseerd op 30 reviews.